Meni Zapri

Moja poslovna zgodba

Za predstavnike nevladnih organizacij, ki delate dobra dejanja pa kljub temu nimate preveč članov in se ne otepate sponzorjev. Ker vaša dobra dejanja niste pospremili z dobro zgodbo!

Zato mreža regionalnih stičišč #zaNVO vabi na delavnico, kjer boste spoznali, kako v vaši organizaciji ustvariti dobro zgodbo, ki bo pritegnila tako uporabnike kot podpornike. Ker je v poplavi informacij in delavnic vse bolj pomembno, kako svoje storitve podate na trg, kako komunicirate, da izstopate iz množice, kako oblikujete sporočilo, da je privlačno.

Vsebina delavnice:

  • določiti ciljno publiko in katere kanale oz. socialna omrežja izbrati in kako vzpostaviti dober stik z njimi
  • osnove vsebinskega marketinga – kako jih glede na ciljno publiko izvesti in zakaj je marketing tako pomemben : pogled na društvo / zavod iz poglobljenega zornega kota
  • primeri dobrih praks (“storytelling” v praksi, objave, teme, rubrike, video, fotografije)
  • postavljanje vsebinskega načrta marketinga na posameznih primerih društev in zavodov

Z udeležbo na delavnici boste prejeli tudi:

  • E-priročnik “Skrivnosti metode storytellinga”
  • Delovni zvezek “Naša nova zgodba” z vajami
  • Vodena meditacija : Moje delo je čista radost

Termin: torek, 13. 9. 2022, od 16.00 do 18.15

Izvajalka: Delavnico bo izvedla Sarah Senica, direktorica Zavoda Optimal, zavoda za spodbujanje optimalnega delovanja človeka.

Prijava: Usposabljanje je brezplačno za predstavnike nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) iz celotne Slovenije in bo potekalo preko zooma. Povezavo, preko katere boste dostopali do dogodka na spletu, boste prijavljeni prejeli na vaš e-naslov na dan dogodka.

Število mest je omejeno, rok za oddajo prijave je 9. 9. 2022.

PRIJAVNICA

***
Brezplačno spletno usposabljanje organizira Zavod Dobra družba, Regionalno stičišče nevladnih organizacij Posavja v okviru Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO preko Ministrstva za javno upravo.

Kot del mreže ZaNVO nudijo podporno okolje nevladnim v posavski regiji, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org.

Datum

Sep 13 2022
Expired!

Ura

16:00 - 18:15

Več informacij

Prijava

Organizator

Zavod Dobra družba
Spletna stran
https://www.dobra-druzba.si/

Drugi organizatorji

ZaNVO
Prijava