Meni Zapri

O nas

IMG_4014-810x1080-min

Mreža regionalnih stičišč nevladnih organizacij

ZaNVO predstavlja mrežo 12 regionalnih stičišč, namenjenih pomoči, podpori in krepitvi nevladnih organizacij. Če imate dobro nevladniško zamisel, se vaše društvo ne znajde s statutom, iščete partnerje za širitev vašega programa ali zagovornika vašega poslanstva in podobno, se obrnite na stičišče v vaši regiji. Strokovne ekipe z dolgoletnimi izkušnjami in s številnimi uspešnimi projekti vam nudimo širok nabor storitev, zato ne odlašajte in se obrnite na stičišče v svoji regiji.

Z vami od 2008

Asset 3

12 regionalnih stičišč

Asset 2

Več kot 40 strokovnjakov

Asset 1

Celovita podpora za NVO na enem mestu

Podporo in širok nabor storitev v regionalnih stičiščih vam nudimo izkušeni in strokovno podkovani strokovnjaki in strokovnjakinje.

Ustvarjamo pozitivno ozračje, v katerem lahko nevladne organizacije pridobite vse potrebne informacije za nemoteno delovanje in razvoj.

Zakaj pobuda Za NVO

12 slovenskih nevladnih organizacij izvaja programe regijskih stičišč NVO, namenjenih razvoju nevladnih organizacij.

Z naborom storitev na področju izobraževanja, mentoriranja in svetovanja ter zagovorništva prispevamo k vašemu organizacijskemu in strokovnemu razvoju.

Kot predstavniki NVO sodelujemo z ostalimi deležniki v okolju pri pripravi javnih politik ter spodbujamo nevladne organizacije in druge deležnike k medsektorskemu povezovanju in sodelovanju pri naslavljanju potreb v lokalnih okoljih.

12 regionalnih stičišč nevladnih organizacij

(P)ostanite obveščeni

Prijavite se na prejemanje novic, namenjenih društvom in drugim nevladnim organizacijam iz vaše regije.

Drugi o nas