Meni Zapri

Nacionalne konference ZaNVO

Nacionalne konference

Mreža regionalnih stičišč ZaNVO organizira letne nacionalne konference s področja relevantnih in aktualnih tem za ciljne skupine.

Nacionalna konferenca 2023

Digitalna orodja in pomoč ZA NVO

1. 6. 2023 preko spleta

Kolikokrat se zalotite pri misli, da ste se vašemu društvu/zavodu/ustanovi pridružili zato, ker imate radi šport, kulturo, zdravje, gasilstvo … ne pa zato, da boste urejali evidence članov, prostovoljcev in računov, pisali poročila, izplačevali potne stroške, zbirali sponzorstva ipd.? Ste kdaj pomislili, da zagotovo obstaja lažja pot? Večino teh nalog namreč lahko opravite veliko hitreje, lažje in bolj enostavno z uporabo (tudi brezplačnih) digitalnih orodij. 

A kako se znajti v množični ponudbi spletnih rešitev? In katere so najbolj uporabne in varne prav za nevladne organizacije?

Nacionalna konferenca 2022

Prostori ZA skupnost

Konferenca je potekala 17. novembra 2022 preko spleta, posnetek je dostopen na tej povezavi.

Nacionalna konferenca 2021

ZA participativni proračun

Konferenca ZA participativni proračun je potekala 15. septembra preko spleta, posnetek konference je dostopen na našem YouTube kanalu ZaNVO.

Na podlagi konference in izkušenj pri izvajanju participativnih proračunov v slovenskih občinah smo pripravili Poročilo nacionalne konference ZA participativni proračun,  ki vsebuje tudi koristne napotke za izvajanje participativnih proračunov v občinah in povezave do izjav govork, govorcev, do virov, ki vam lahko pridejo prav.