Meni Zapri

Na-prostem.si

>>> Nazaj na DIGITALNA ORODJA

Namen projekta »Na-prostem.si: Prosto programje za digitalno vključenost NVO in uporabnikov« je spodbuditi digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter povečati vključenost njihovih uporabnikov v informacijsko družbo.

Projekt ima naslednja dva cilja:

1) Razviti novo digitalno storitev www.na-prostem.si za učinkovitejše delovanje nevladnih organizacij na področju informacijska družbe in digitalizacije.

2) Izvesti usposabljanja ciljnih skupin projekta za uporabo digitalne storitve Na-prostem.si in uporabo prosto dostopnega in odprtokodnega programja in storitev.

***
Digitalna rešitev je bila razvita preko Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter večjo vključenost v informacijsko družbo, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo. Sklop A, področje (8) Informacijska družba, digitalizacija

Glavni nosilec digitalne rešitve:
Beletrina

Projektni partnerji:
Rampa, Inepa, Ljudmila

Izzivi, ki jih digitalna rešitev rešuje:
Digitalizacijo NVO sektorja, Suverenost NVO-jev v digitalnem svetu, Neodvisnost NVO-jev, Ekonomičnost NVO-jev, Etičnost delovanja NVO-jev

Digitalna rešitev je namenjena:
Naši organizaciji (interna rešitev), Naši organizaciji (interna rešitev) z možnostjo prilagoditve za druge organizacije, Zaposlenim v organizacijah, Članom / uporabnikom organizacij, Prostovoljcem v organizacijah, Organizacijam v sektorju, Zunanjim uporabnikom storitev (npr. občine, šole, gospodarstvo,...)

Strošek za uporabo:
Brezplačna uporaba za končne uporabnike

Možnost prilagoditve za drugo organizacijo:

Prednosti digitalnega orodja

Nova aplikacija:Da
Povečuje dostopnost širšemu občinstvu:Zelo
Krajša administrative postopke:Delno
Zmanjša količino dela zaposlenih:Delno
Zmanjša količino dela uporabnikov:Delno

Dostopnost orodja na različnih napravah

Osebni računalnik:
Pametni telefon:
Pametna tablica:
TV sprejemnik:
Mutimedijska tabela: