Meni Zapri

SIMS - sinhroni interaktivni multi streaming

>>> Nazaj na DIGITALNA ORODJA

SIMS – sinhroni interaktivni multi stream je inovativen, tehnično enostaven ter prostorsko prilagodljiv format za večkanalne neposredne spletne prenose – po meri naročnika.

Z uporabo strateško razporejenih 4 kamer (tudi 360-stopinjske) omogoča ogled dogodka skozi različne perspektive, ter igrivo izkušnjo menjavanja teh, zato uporabnik v bistvu postane soustvarjalec vsebin, oziroma si lahko zrežira doživetje po svoje.

SIMS smo primarno razvili za prenos gledaliških in drugih performativnih dogodkov v javnem prostoru, izkazalo pa se je, da je zelo uporaben tudi za nekulturna področja, kot so šport, vzgoja in izobraževanje, konference, poslovni dogodki, gasilstvo, pohodništvo in še kaj.

S pomočjo SIMS-a lahko kdorkoli svoje vsebine na interaktiven in zabaven način neposredno posreduje komurkoli in kadarkoli. Omogoča namreč ogled teh za nazaj, tj. s časovnim zamikom – prav tako skozi različne perspektive.

***
Digitalna rešitev je bila razvita preko Javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij ter večjo vključenost v informacijsko družbo, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo. Sklop A, področje (4) Kultura

Glavni nosilec digitalne rešitve:
Gledališče Ane Monro

Projektni partnerji:
Društvo Impro, Fadunito produtiones, ARNES

Izzivi, ki jih digitalna rešitev rešuje:
Naša rešitev nagovarja izzive sodobnega sveta - povezovanja živih dogodkov in njihove predstavitve v virtualnem svetu.

Digitalna rešitev je namenjena:
Naši organizaciji (interna rešitev) z možnostjo prilagoditve za druge organizacije, Organizacijam v sektorju, Zunanjim uporabnikom storitev (npr. občine, šole, gospodarstvo,...), različnim organizacijam in posameznikom s področja športa, vzgoje in izobraževanja, gasilstva, pohodništva in drugiho

Strošek za uporabo:
580 EUR na prenos

Možnost prilagoditve za drugo organizacijo:
Da, rešitev se lahko prilagodi glede na vaše potrebe prenosa dogodka

Prednosti digitalnega orodja

Nova aplikacija:Ne
Povečuje dostopnost širšemu občinstvu:Zelo
Krajša administrative postopke:Ne
Zmanjša količino dela zaposlenih:Ne
Zmanjša količino dela uporabnikov:Ne

Dostopnost orodja na različnih napravah

Osebni računalnik:
Pametni telefon:
Pametna tablica:
TV sprejemnik:
Mutimedijska tabela: