Meni Zapri

Program eConsulta za vodenje enostavnega računovodstva

➞ Za predstavnike nevladnih organizacij iz celotne Slovenije.

***

Razvili smo program za vodenje članstva in prostovoljskih ur ter vodenje računovodstva na enostaven način. Vas zanima več? Pridružite se nam na spletni delavnici, kjer bomo predstavili program in njegove funkcije, podrobneje pa se bomo posvetili računovodskemu delu programa.

Prijava na dogodek je obvezna, prijave sprejemamo do srede, 29. 3., do 12.00.
PRIJAVA

Kdaj: sreda, 29. 3. 2023, ob 18.00
Kje: preko spleta, MS Teams

Na delavnici bomo predstavili program eConsulta za vodenje enostavnega računovodstva, ki omogoča izdajanje računov, vodenje blagajne, izdajanje potnih nalogov in pripravo in oddajo letnih poročil ter davčnega obračuna. Poleg tega pa program na enem mestu omogoča tudi vodenje evidenc o članstvu, plačanih članarinah, prostovoljcih in opravljenih prostovoljskih urah.

Program je namenjen vodstvenim članom društev, blagajnikom, tajnikom in osebam, ki v društvu vodijo tovrstne evidence. Dostopen je prek spleta, glede na vaše potrebe pa se lahko odločite za uporabo v celoti, s funkcijami za vodenje enostavnega računovodstva, vodenje članstva in prostovoljskih ur; ali pa le za uporabo posameznih funkcij.

Več in informacij dobite na številki 059 927 619 ali preko maila info@consulta.si.

***

Aktivnosti organiziramo v okviru projekta 1,2,3 e-drustvo.si, ki se sofinancira iz Sklada za NVO v okviru Ministrstva za javno upravo.

Datum

Mar 29 2023
Expired!

Ura

18:00

Več informacij

Prijava

Oznake

zasavska

Organizator

Consulta.si
Telefonska številka
059 927 619
Email
info@consulta.si
Spletna stran
http://www.consulta.si/
Prijava

Dodaj odgovor