Meni Zapri

Digitala orodja – kategorija: Prostovoljstvo

Prostovoljstvo

Digitalni program MEPI

Baza sodelujočih oseb, spremljanje aktivnosti udeležencev in mentorjev (dnevnik aktivnosti), pridobivanje povratne informacije, intranet za mentorje, digitalni workflowi za pripravo najpogosteje uporabljanih dokumentov

Preberi več »

e-Nefiks

Nefiks je vodilni sistem beleženja neformalno pridobljenega znanja v Sloveniji, ki mladim omogoča, da na enem mestu sistematično zberejo vse neformalno pridobljene in s strani organizacij potrjene kompetence.

Preberi več »

Ljubljana mesto učenja

Platforma Mesto učenja spreminja mesta v uspešne učne ekosisteme. Učenci, organizacije in javne ustanove lahko mapirajo učne priložnosti, združujejo lokalne in digitalne izkušnje preko seznamov predvajanja in izdajajo ali prejemajo digitalne Odprte Značke za prepoznavo in beleženje učenja in dosežkov.

Preberi več »

Povezani v prostovoljstvu

Spletna aplikacija za prostovoljce, s pomočjo katere bodo lažje beležili in poročali opravljene prostovoljske ure, hitreje dostopali do prostovoljskih dogovorov in potrdil, lažje koristili morebitne bonitete, namenjene prostovoljcem ter učinkoviteje komunicirali z ostalimi prostovoljci v skupini ter z mentorjem.

Preberi več »

e-Rk pomoči

Povečati dostopnost do storitev RK in poenostaviti proces pridobivanja pomoči uporabnikom. Zaposlenim poenostaviti delo in skrajšati čas za opravljanje administracije.

Preberi več »